RESERVATIONS:   info@agenija.si

Politika zasebnosti

Kdo smo in kaj delamo?

Agenija, upravljanje z nepremičninami in turistično posredovanje, d.o.o. je podjetje, ki se ukvarja s storitvijo oddajanja apartmajev v najem na Gorenjskem (Bled, Kranjska Gora in Pokljuka).

Spletni naslov podjetja Agenija je: www.agenija.si

Uporaba spletne strani www.agenija.si

Podjetje Agenija si prizadeva za nemoteno delovanje spletnega mesta www.agenija.si, vendar ne prevzema nobene odgovornosti, če to zaradi česar koli ni možno. Vsak obiskovalec spletne strani brska po njeni vsebini na lastno odgovornost.

Vsebina spletne strani

Besedilo in fotografije na tej spletni strani so last podjetja Agenija, upravljanje z nepremičninami in turistično posredovanje, d.o.o., razen če pri fotografijah ni drugače navedeno. To pomeni, da ponovna uporaba oz. ponovno objavljanje besedila in fotografij s strani tretjih oseb ni dovoljeno.

Kontaktni obrazec: Na spletni strani www.agenija.si najdete na podstrani Kontakt spletni obrazec, ki ga lahko uporabljate za to, da stopite v stik z nami, nam pošljete morebitno vprašanje glede najema apartmaja ali rezervacijo. Ko izpolnjujete kontaktni obrazec se od vas zahtevajo naslednji osebni podatki: ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka (neobvezno). Te osebne podatke potrebujemo, da vas lahko kontaktiramo in vam posredujemo želen odgovor. Teh osebnih podatkov ne shranjujemo ali jih ne obdelujemo, niti jih ne uporabljamo za marketinške namene.

Osebni podatki, ki jih posredujete prek spletnega obrazca so shranjeni na strežniku podjetja Webfaction (ki je registrirano v Angliji), pri katerem gostuje ta spletna stran.

Na naši spletni strani je nekaj povezav do drugih spletnih strani, ki imajo svojo politiko zasebnosti in pogoje uporabe. S klikom na povezavo do druge spletne strani prevzamete odgovornost za morebitne posledice, ki bodo s tem nastale (npr. nalaganje piškotkov).

Piškotki in osebni podatki

Spletna stran www.agenija.si za svoje delovanje uporablja več vrst piškotkov. Najprej pa poglejmo, kaj piškotki sploh so.

Piškotki so majhni podatkovni drobci, ki jih spletni brskalniki odlagajo v vaš računalnik, ko prebirate vsebine različnih spletnih strani. Ti podatkovni drobci vsebujejo informacije o vas, kot so npr. katera vsebina vas najbolj zanima na določeni spletni strani. Nekateri piškotki se takoj zbrišejo, ko zapustite spletno stran, nekateri pa ne in se shranijo za določeno obdobje (dan, mesec ali več). Odlaganje piškotkov lahko nadzirate tako, da v spletnem brskalniku, ki ga uporabljate (npr. Chrome, Firefox ali Internet Explorer), spremenite nastavitve (zasebnost). Piškotke v nastavitvah lahko tudi zbrišete.

Na tej strani uporabljamo dva različna tipa piškotkov:

1. Analitični piškotki: to so piškotki storitve Google Analytics, ki beležijo, kako se obnašajo obiskovalci na naši spletni strani (katere vsebine jih najbolj zanimajo, koliko časa so preživeli na spletni strani in podobno). To so informacije, ki jih zbiramo zato, da bi dobili vsaj malo vpogleda v to, kateri obiskovalci se zanimajo za naše storitve. Vsi ti podatki (vključujoč IP) so v anonimni obliki shranjeni na strežniku podjetja Google Inc. Če želite izvedeti več o tem, vas prosimo, da si preberete Googlov pravilnik zasebnosti, ki ga najdete tukaj.

Podatkov, ki jih pridobimo s pomočjo storitve Google Analytics ne shranjujemo izven portala, ki nudi to storitev, niti jih ne obdelujemo.

2. Piškotki drugih strani (3rd parties cookies): to so piškotki, ki zagotavljajo, da na tej spletni strani pravilno delujeta vtičnik za družbeno omrežje Facebook (ki ga najdete v nogi spletne strani na desni strani) ter vtičnik za prikaz zemljevidov (Google maps). V to kategorijo piškotkov spadajo tudi tisti, ki zagotavljajo ogled video posnetkov (preko omrežja YouTube), ki jih najdete na straneh z opisi apartmajev.

Piškotki družbenih omrežij se začnejo nalagati, če kliknete na njihovo ikono ali povezavo. Nad tem mi nimamo kontrole in vas naprošamo, da v primeru, če se z nalaganjem piškotkov družbenih omrežij ne strinjate, da ne klikate na njihove ikone ali povezave.

Z zbiranjem zgoraj omenjenih informacij oz. nalaganjem piškotkov na vašo napravo se strinjate, če še naprej uporabljate to spletno stran. Seveda pa imate pravico, da se s tem ne strinjajte. V tem primeru lahko naredite naslednje:

Analitične piškotke zavrnete tako, da na spletni brskalnik, ki ga uporabljate namestite orodje Google Analytics Opt-out Browser Add-on. Le-tega najdete tukaj.

– Nalaganje piškotkov na vašo napravo preprečite tako, da spremenite nastavitve na spletnem brskalniku, ki ga uporabljate. Spodaj najdete navodila za spreminjanje nastavitev pri najbolj razširjenih brskalnikih.

Chrome / Firefox / Internet Explorer

Zavezanost k varovanju vaših osebnih podatkov

Podjetje Agenija, upravljanje z nepremičninami in turistično posredovanje, d.o.o. se tukaj zavezuje, da z vsemi vašimi osebnimi podatki, ki jih pridobi, upravlja v skladu z veljavnimi slovenskimi zakoni o varstvu osebnih podatkov ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov („General data protection regulation“).

Kontaktni podatki podjetja:

Naziv podjetja: Agenija, upravljanje z nepremičninami in turistično posredovanje, d.o.o.
Naslov: Borovška cesta 66, 4280 Kranjska Gora
E-naslov: info@agenija.si
Telefon: 031 502 181
Spletna stran: www.agenija.si

Zahvaljujemo se vam za vaš čas, ki ste si ga vzeli za prebiranje naše politike zasebnosti.

Agenija d.o.o.