RESERVATIONS:   info@agenija.si

Apart Hotel Vijolica***

Prihod

01
Mar

Odhod

02
Mar

Št. oseb

1

Apart Hotel Vijolica ima prekrasno lokacijo na samem smučišču ob štirisedežnici Kekec in hkrati v samem centru prekrasne Kranjske Gore.

Imamo 19 različnih apartmajev, ki se nahajajo v šestih etažah. Do apartmajev lahko dostopate po stopnicah ali z dvigalom. Apart Hotel ima na voljo zunanje parkirišče in del parkirišča pod stavbo.
Parkirišče je plačljivo.

Razpolagamo s tremi različnimi tipi apartmajev, in sicer apartmaji z eno spalnico, apartmaji z dvema spalnicama in studio apartmaji. 17 apartmajev ima balkon, 2 apartmaja se nahajata v mansardi in sta brez balkona. Polovica apartmajev ima pogled na smučišče. Spodnji polkletnimi apartmaji imajo direkten dostop do smučišča. V spodnjih apartmajih je mogoče bivanje domačih živali proti doplačilu.

Vsi naši gostje lahko uporabljajo ogrevano shrambo za smuči ter samopostrežni pralni in sušilni stroj v kletnih prostorih.

Apart Hotel Vijolica je brezstični hotel, ključe in vsa navodila v vezi z namestitvijo prejmete pred prihodom. Za vsa vprašanja smo vedno dosegljivi preko telefona ali email naslova.

Oglejte si apartmaje:

Kuhinja z jedilnico

Apart Hotel Vijolica*** – Apartmaji z dvema spalnicama

Velikost:60 m²
Št. oseb:za do 6 oseb
Lokacija:na smučišču
Kuhinja:hladilnik, mikrovalovna pečica, steklokeramična plošča, posoda
Bolj podrobno
Osrednji prostor

Apart Hotel Vijolica*** – Apartmaji z eno spalnico

Velikost:50 m²
Št. oseb:za do 4 oseb
Lokacija:na smučišču
Kuhinja:hladilnik, mikrovalovna pečica, steklokeramična plošča, posoda
Bolj podrobno