REZERVACIJE:  031 502 181 info@agenija.si

Apartma Katarina 2

Vaša rezervacija
Prihod
Nights
Odhod
Apartmaji
Apartma 1
Odrasli
Otroci:

Apartma Katarina 2 na izvrstni lokaciji ***

Velikost: 38 m²
Št. oseb: do 4 osebe
Internet: brezplačen
LCD televizor
Kuhinja: zelo dobro opremljena
Sodobno opremljeno
Pralno sušilni stroj
Lokacija: na smučišču

Apartma Katarina 2 se nahaja v prvem nadstropju apartmajske hiše na izvrstni lokacijiob vznožju kranjskogorskega smučišča.

To je enosoben apartma, ki razpolaga s spalnico, dnevno-bivalnim prostorom in kopalnico.

Bivalni prostor vključuje: jedilni kot z veliko mizo, klopjo in štirimi stoli, udoben bivalni del s televizorjem, mizico, taburejem in trosedom, ki se raztegne v ležišče za dve osebi (160 cm x 200 cm), in kuhinjo odlično opremljeno, in sicer z električnim štedilnikom, električno pečico, pomivalnim strojem, kombiniranim hladilnikom z zamrzovalnikom, mikrovalovno pečico, grelnikom vode in namiznim opekačem.

Iz bivalnega dela je izhod na velik balkon (13 m²), ki je opremljen s klopjo, mizico in dvema ležalnikoma. Tam boste lahko uživali v razgledu na Julijske Alpe proti jugu ali na smučišča oz. travnike in pašnike proti zahodu.

Ločena spalnica je opremljena s pogradom (2+1; zgornje ležišče: 90 cm x 200 cm, spodnje ležišče: 140 cm x 200 cm), veliko garderobno omaro in komodo s tremi predali.

Kopalnica je opremljena s tuš kabino, WC-jem, umivalnikom in pralno-sušilnim strojem.

Apartma je idealen za družine ali pare.

Gostom je za hrambo smučarske opreme ali koles na voljo poseben prostor v kleti. Ta prostor souporabljajo tudi gostje iz našega apartmaja Katarina 1.

Apartmaju je na voljo eno privatno parkirišče.

LOKACIJA APARTMAJA KATARINA 2

SPLETNA REZERVACIJA