REZERVACIJE:  031 502 181 ali 041 622 149 info@agenija.si

Kdo smo

Začetki

Sva Nina in Jaka, zakonca in poslovna partnerja.

Najina skupna pot se je začela marca 2010 in po nekaj mesecih sva se pri rosnih 20 letih odločila, da odpreva skupno podjetje.

Marsikomu v najini bližini se je to zdelo veliko prehitro in vsi so imeli pomisleke, razen naju. Midva sva se prepustila toku najinih razmišljanj in niti za hip nisva pomislila, da nama ne bo uspelo.

Ustanovitev podjetja

Podjetje Agenija d.o.o. (skovanka iz AGEncija, NIna in JAka – zamisel Jakove mame)sva uradno odprla avgusta 2010.

V prvi polovici leta nama ni bilo lahko. Da sva lažje shajala, sva oba kot študenta delala v gostinstvu. Čez nekaj časa se je “začelo dogajati” in približno po enem letu nama je najin posel začel omogočati normalno življenje.

Razvoj in rast podjetja

Sprva sva imela idejo o subagentski turistični agenciji, vendar zgodilo se je drugače in šla sva v smer upravljanja s turističnimi nepremičnini.

Sistem upravljanja vsako leto izpopolnjujeva in nadgrajujeva, pa tudi pridobljene izkušnje so prvotno delovanje podjetja precej spremenile.

Najino podjetje z leti raste – vsako leto pridobivava nove stranke in tudi ekipa se je tekom let povečala.

Kako najino delo poteka danes

Leta 2014 se nama je v zasebnem življenju pridružil še en član in od takrat delo poteka malo drugače.

Nina v večini ostaja doma in skrbi za vse delo, povezano z računalnikom, Jaka pa je na terenu, kjer skrbi za čistočo in vzdrževanje vseh najinih apartmajev ter skrbi za goste, ki počitnikujejo pri nas.

Najina filozofija

Skupaj tvoriva uspešno celoto , saj ima vsak od naju nekaj, česar drugi nima. – Jaka je zelo natančen, skrben in bolj odločen kot Nina, ona pa je iznajdljiva, bolj fleksibilna in vedno razmišlja kako naprej.

Tekom dneva sva zakonca in poslovna partnerja obenem – ti dve najini vlogi se vsak dan med seboj prepletata in jih ne ločujeva. Na ta način zelo dobro funkcionirava in si najinega zasebnega in poslovnega življenja drugače ne moreva predstavljati.

Včasih se na hitro spreva, a že čez tri minute najdeva kompromis. Velikokrat se ne strinjava in mogoče naju na koncu ravno to pripelje do najboljše rešitve.

Oba uživava tako v družinskem življenju kot pri vodenju podjetja in tega ne bi zamenjala za nič na svetu.