REZERVACIJE:  031 502 181 ali 041 622 149 info@agenija.si

Apartma Forest Terra

Vaša rezervacija
Prihod
Nights
Odhod
Apartmaji
Apartma 1
Odrasli
Otroci:

Apartma Forest Terra ***

Št. oseb: do 2 osebi
V pritličju hiše
Zelo dobro opremljena kuhinja
TV s kabelskimi programi
Brezžični internet
Zunanja terasa in vrt
En parkirni prostor
Lokacija: 15 min hoje do Blejskega jezera

FOREST EDGE APARTMAJI

Hiša Forest Edge se nahaja na eni izmed lepših in bolj mirnih lokacij na Bledu, na koncu ulice in je obdana z gozdom. Vsakemu od obeh apartmajev pripada prostorna terasa in velik vrt. Hiša je od jezera oddaljena 5 min z avtom oz. nekje 15 min hoje.

APARTMA FOREST TERRA

Apartma Forest Terra je studio apartma v pritličju hiše z lastnim vhodom. Zgrajen je po izvirnem arhitekturnem konceptu eko zelene strehe in fasade.

Apartma je primeren za do dve osebi in razpolaga s hodnikom, ločeno moderno opremljeno kopalnico s prostorno tuš kabino, umivalnikom in straniščem.

Osrednji prostor razpolaga s kuhinjo (steklokeramična plošča, pečica, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnim predalom, grelnik vode, kavomat, toaster), jedilna miza s štirimi stoli in zakonska postelja (180 cm × 200 cm). Iz osrednjega prostora je direkten dostop do zunanje terase in vrta.

Apartmaju Forest Edge Terra pripada eno parkirno mesto.

Gostje imajo v osrednjem prostoru TV s kabelskimi programi, wifi po celotni namestitvi in pa možnost uporabe pralnega stroja v garaži. Uporabo pralnega stroja si delijo skupaj z apartmajem Forest Aria.

LOKACIJA APARTMAJA

SPLETNA REZERVACIJA