REZERVACIJE:  031 502 181 ali 041 622 149 info@agenija.si

Apartma Forest Aria

Vaša rezervacija
Prihod
Nights
Odhod
Apartmaji
Apartma 1
Odrasli
Otroci:

Apartma Forest Aria ***

Št. oseb: do 5 oseb
Zelo dobro opremljena kuhinja
TV s kabelskimi programi
Brezžični internet
Dve prostorni terasi
Zunanji in zimski vrt
Dve parkirni mesti
Lokacija: 15 min hoje do Blejskega jezera

FOREST EDGE APARTMAJI

Hiša Forest Edge se nahaja na eni izmed lepših in bolj mirnih lokacij na Bledu, na koncu ulice in je obdana z gozdom. Vsakemu od obeh apartmajev pripada prostorna terasa in velik vrt. Hiša je od jezera oddaljena 5 min z avtom oz. nekje 15 min hoje.

APARTMA FOREST ARIA

Apartma Forest Aria je duplex apartma primeren za do 5 oseb. Apartma ima lasten vhod in v spodnjem delu razpolaga s kopalnico (prostorna tuš kabina, stranišče, pisoar, umivalnik), kuhinjo (steklokeramična plošča, pečica, pomivalni stroj, hladilnik z zamrzovalnim predalom, grelnik vode, kavomat, toaster), jedilno mizo za do pet oseb.

Apartmaju Aria pripada tudi zimski vrt, dve prostorni terasi in zunanji vrt.

V prvem nadstropju je prostoren dnevni prostor z udobno sedežno garnituro, ki je primerna za spanje dveh oseb, ločena spalnica z dvema ločenima ležiščema.

Po strmih stopnicah se povzpnete v idilično spalnico z zakonsko posteljo (180 cm × 190 cm). Spalnica ima čudovit razgled.

Apartmaju Forest Aria pripada eno parkirno mesto.

Gostje imajo v osrednjem prostoru TV s kabelskimi programi, wifi po celotni namestitvi in pa možnost uporabe pralnega stroja v garaži. Uporabo pralnega stroja si delijo skupaj z apartmajem Forest Terra.

LOKACIJA APARTMAJA

SPLETNA REZERVACIJA